dawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

dawa

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dawa
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kb cêndhak;
  2. dianggo têmbung silihan ngêmu surasa: nglantrah, nglantur, rowa, suwe lsp. upama dawa umure (bisa urip nganti suwe), yèn dipikir dawa (kanthi wawasan sing rowa), kêtiga dawa (nganti suwe), layange (critane) dawa bangêt (nglantrah, ora ringkês);
  3. ujur upama palêmahan dawane 45 m;








Kata kunci/keywords: arti dawa, makna dawa, definisi dawa, tegese dawa, tegesipun dawa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org