deha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

deha Aksara Jawa: ꦢꦺ (de) (ha)

  1. (Snk) (Kw) ak badan, awak.









Kata kunci/keywords: arti deha, makna deha, definisi deha, tegese deha, tegesipun deha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.