dera

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dera Aksara Jawa: ꦢꦺ (de) (ra)

  1. (Kw) dening.









Kata kunci/keywords: arti dera, makna dera, definisi dera, tegese dera, tegesipun dera
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org