dewan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

dewan Aksara Jawa: ꦢꦺꦮꦤ꧀

  1. wong dewan êngg krama/ngoko wong ndèrès.









Kata kunci/keywords: arti dewan, makna dewan, definisi dewan, tegese dewan, tegesipun dewanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org