Menyang kontèn

dhèkku

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dhèkku Aksara Jawa: ꦝꦺ (dhè)ꦏ꧀ꦏꦸ (kku)
Lingga: (dhèk)

  1. tak bedhé, kiraku.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dhèkku, makna dhèkku, definisi dhèkku, tegese dhèkku, tegesipun dhèkku

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.