dhèwèkan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dhèwèkan

b. piyambakan

krama
Krama dhèwèkan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. mung ijèn;
  2. (utawa dhêdhèwèkan) ijèn-ijèn, dhewe-dhewe;
  3. rêrêmbugan (omong-omongan) dhewe.







Kata kunci/keywords: arti dhèwèkan, makna dhèwèkan, definisi dhèwèkan, tegese dhèwèkan, tegesipun dhèwèkan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.