dhêsthi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dhêsthi (Kw)

  1. ak piala;
  2. (utawa guna dhêsthi) sarat-sarat kanggo nggunani (ngguna-gawe).








Kata kunci/keywords: arti dhêsthi, makna dhêsthi, definisi dhêsthi, tegese dhêsthi, tegesipun dhêsthi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org