dhagêlan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

dhagêlan
Lingga: (dhagêl)

  1. êngg: tanggung, têngahan;
  2. pc badhut, lêlucon.








Kata kunci/keywords: arti dhagêlan, makna dhagêlan, definisi dhagêlan, tegese dhagêlan, tegesipun dhagêlanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org