dhajêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dhajêng Aksara Jawa: (dha)ꦗꦼ () (ng)

  1. pc wc adhi ajêng.








Kata kunci/keywords: arti dhajêng, makna dhajêng, definisi dhajêng, tegese dhajêng, tegesipun dhajêng

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.