Menyang kontèn

dhampit

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dhampit Aksara Jawa: (dha)ꦩ꧀ꦥꦶ (m pi)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. bocah kembar lanang wadon.


Kacocogna karo








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dhampit, makna dhampit, definisi dhampit, tegese dhampit, tegesipun dhampit

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.