dhandha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dhandha Aksara Jawa: (dha)ꦤ꧀ (n) (dha)

  1. (Snk) (Kw) gada, pênthung
Kacocogna karo dhêndha.








Kata kunci/keywords: arti dhandha, makna dhandha, definisi dhandha, tegese dhandha, tegesipun dhandha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org