Menyang kontèn

dhangir alis

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dhangir alis Aksara Jawa: (dha)ꦔꦶꦂ (ngir) (ha)ꦭꦶ (li)ꦱ꧀ (s)
Lingga: (dhangir)

  1. br kerik alis;








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dhangir alis, makna dhangir alis, definisi dhangir alis, tegese dhangir alis, tegesipun dhangir alis

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.