dhaun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dhaun Aksara Jawa: (dha)ꦲꦸ (hu)ꦤ꧀ (n)

  1. (Kw) godhong.









Kata kunci/keywords: arti dhaun, makna dhaun, definisi dhaun, tegese dhaun, tegesipun dhaun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org