Menyang kontèn

dhautan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dhautan Aksara Jawa: (dha)ꦲꦸ (hu) (ta)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (dhaut)

  1. ki slametan (jagongan) puputan.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dhautan, makna dhautan, definisi dhautan, tegese dhautan, tegesipun dhautan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.