dhegus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dhegus Aksara Jawa: ꦝꦺ (dhe)ꦒꦸ (gu)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. (wc gêdhe bagus) gagah gêdhe dhuwur sarta bagus (tmr. pawakane wong lanang).








Kata kunci/keywords: arti dhegus, makna dhegus, definisi dhegus, tegese dhegus, tegesipun dhegus

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.