dhekor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dhekor Aksara Jawa: ꦝꦺ (dhe)ꦏꦺꦴ (ko) (r)

krama/ngoko

  1. (Wl) gambaran rêrekan ing tonil.









Kata kunci/keywords: arti dhekor, makna dhekor, definisi dhekor, tegese dhekor, tegesipun dhekor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org