dhekor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dhekor Aksara Jawa: ꦝꦺ (dhe)ꦏꦺꦴ (ko) (r)

krama/ngoko

  1. (Wl) gambaran rêrekan ing tonil.









Kata kunci/keywords: arti dhekor, makna dhekor, definisi dhekor, tegese dhekor, tegesipun dhekor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.