Menyang kontèn

dheos

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dhéos Aksara Jawa: ꦝꦺ (dhé)ꦲꦺꦴ (ho)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dheos, makna dheos, definisi dheos, tegese dheos, tegesipun dheos

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.