dhi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dhi Aksara Jawa: ꦝꦶ (dhi)

  1. pc adhi (kanggo panyêluk).









Kata kunci/keywords: arti dhi, makna dhi, definisi dhi, tegese dhi, tegesipun dhi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org