dhimas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dhimas Aksara Jawa: ꦝꦶ (dhi) (ma)ꦱ꧀ (s)

  1. wc adhimas (panyêbut marang adhi).








Kata kunci/keywords: arti dhimas, makna dhimas, definisi dhimas, tegese dhimas, tegesipun dhimas

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.