dhiplikat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dhiplikat Aksara Jawa: ꦝꦶ (dhi)ꦥ꧀ (p)ꦭꦶ (li) (ka)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. (Wl) layang rangkêpan (turunan).









Kata kunci/keywords: arti dhiplikat, makna dhiplikat, definisi dhiplikat, tegese dhiplikat, tegesipun dhiplikat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org