dhis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dhis krama/ngoko

  1. dadi saradhadhu, upama mlêbu dhis, amèk dhis;
  2. dhinês (suwene ênggone ngawula, kontrak lsp);
  3. (utawa wis dhis, êntèk dhise) wis rampung (êntèk) wangênane ênggone kudu nyambut-gawe (kontrak, dikunjara lsp);







Kata kunci/keywords: arti dhis, makna dhis, definisi dhis, tegese dhis, tegesipun dhis

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.