dhistrik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dhistrik
Lingga:(Wl) krama/ngoko

  1. wêwêngkon kang diêrèh ing wêdana;
  2. omahe wêdana.








Kata kunci/keywords: arti dhistrik, makna dhistrik, definisi dhistrik, tegese dhistrik, tegesipun dhistrik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org