dhobis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

dhobis Aksara Jawa: ꦝꦺꦴꦧꦶꦱ꧀

krama/ngoko

  1. wêsi panithikan patrum (bêdhil kuna).









Kata kunci/keywords: arti dhobis, makna dhobis, definisi dhobis, tegese dhobis, tegesipun dhobisBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org