Menyang kontèn

dhompo

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dhompo krama/ngoko

  1. dhumpyuk, rangkep kepindhon (tmr. nam-naman);
  2. br kurang petitis (setiti).







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dhompo, makna dhompo, definisi dhompo, tegese dhompo, tegesipun dhompo

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.