dhuble

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dhuble Aksara Jawa: ꦝꦸ (dhu)ꦧ꧀ (b)ꦭꦺ (le)

krama/ngoko

  1. (Wl) dhoble.









Kata kunci/keywords: arti dhuble, makna dhuble, definisi dhuble, tegese dhuble, tegesipun dhuble
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org