dhuku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dhuku Aksara Jawa: ꦝꦸ (dhu)ꦏꦸ (ku)

krama/ngoko

  1. araning wit sarta wohe (bangsaning pijêtan).









Kata kunci/keywords: arti dhuku, makna dhuku, definisi dhuku, tegese dhuku, tegesipun dhuku
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org