dhukun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dhukun krama/ngoko

  1. wong kang gawene nênambani (mêthèk lêlakon lsp);
  2. (dhukun bayi) wong wadon sing ngupa-kara wong duwe anak;
  3. dhukun pijêt) tukang mijêti (ngurut lsp);








Kata kunci/keywords: arti dhukun, makna dhukun, definisi dhukun, tegese dhukun, tegesipun dhukun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org