Menyang kontèn

dièkrèk-èkrèk

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dièkrèk-èkrèk Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺ (è)ꦏꦿꦺ (krè)ꦏ꧀ꦲꦺ (k è)ꦏꦿꦺ (krè)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (èkrèk-èkrèk)

krama/ngoko

  1. dikèkrèk.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dièkrèk-èkrèk, makna dièkrèk-èkrèk, definisi dièkrèk-èkrèk, tegese dièkrèk-èkrèk, tegesipun dièkrèk-èkrèk

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.