diêbut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

diêbut Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦼ ()ꦧꦸ (bu)ꦠ꧀ (t)
Lingga: (êbut)

  1. pc ditandangi ing wong akèh
Kacocogna karo buk.








Kata kunci/keywords: arti diêbut, makna diêbut, definisi diêbut, tegese diêbut, tegesipun diêbut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.