diêgongi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diêgongi
Lingga: (êgong)
krama/ngoko

  1. dipada sarana unining gong (tmr. gêndhing);
  2. ent diiyani
Kacocogna karo
  • gong.








Kata kunci/keywords: arti diêgongi, makna diêgongi, definisi diêgongi, tegese diêgongi, tegesipun diêgongi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.