diêmpuki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diêmpuki
Lingga: (êmpuk)

  1. ora atos;
  2. ent digêgampang.








Kata kunci/keywords: arti diêmpuki, makna diêmpuki, definisi diêmpuki, tegese diêmpuki, tegesipun diêmpuki
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.