diêngonn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diêngonn
Lingga: (êngon)

dipunêngèn

krama
Krama diêngonn
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. diumbar lan diulat-ulatake (tmr. raja-kaya lsp., ana ing pangonan);
  2. ent diulat-ulatake, diawasake
Kacocogna karo
  • angon.








Kata kunci/keywords: arti diêngonn, makna diêngonn, definisi diêngonn, tegese diêngonn, tegesipun diêngonn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.