Menyang kontèn

diêningake

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dieningaké Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦼ (he^)ꦤꦶ (ni) (nga)ꦏꦺ ()
Lingga: (ening)

  1. br dibeningaké (ciptané, pikirané).








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diêningake, makna diêningake, definisi diêningake, tegese diêningake, tegesipun diêningake

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.