diênthil-ênthil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diênthil-ênthil Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦛꦶ (thi)ꦭ꧀ (l)ꦲꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦛꦶ (thi)ꦭ꧀ (l)
Lingga: (ênthil)

  1. pc dibundhêli lan diêmi-êmi (tmr. dhuwit) ent diêmi-êmi bangêt;









Kata kunci/keywords: arti diênthil-ênthil, makna diênthil-ênthil, definisi diênthil-ênthil, tegese diênthil-ênthil, tegesipun diênthil-ênthil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.