Menyang kontèn

dianggo janggol

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

dianggo janggol Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦁ (hang)ꦒꦺꦴ (go)ꦗꦁ (jang)ꦒꦺꦴ (go)ꦭ꧀ (l)
Lingga: (janggol)

  1. pc mung dianggo lamis baé;








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dianggo janggol, makna dianggo janggol, definisi dianggo janggol, tegese dianggo janggol, tegesipun dianggo janggol

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.