dibêdhèl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dibêdhèl
Lingga: (bêdhèl)
krama/ngoko

  1. disuwèk (diiris, dibêdhah lsp) dijupuk isine;
  2. diopêrasi;
  3. dikêdhuki digawe kalenan (tmr. palêmahan), dibêdhah banjur diilèkake (tmr. kali lsp);
  4. êngg dibabadi arêp digawe desa lsp.








Kata kunci/keywords: arti dibêdhèl, makna dibêdhèl, definisi dibêdhèl, tegese dibêdhèl, tegesipun dibêdhèl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.