dibêsut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dibêsut
Lingga: (bêsut)
krama/ngoko

  1. diêlus lan dilêmêsake nganggo lading (tmr. klobot lsp);
  2. dislêtika;
  3. ent diowahi lan dibêcikake (tmr. crita, karangan, lsp).








Kata kunci/keywords: arti dibêsut, makna dibêsut, definisi dibêsut, tegese dibêsut, tegesipun dibêsut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.