diblèjèdi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diblèjèdi
Lingga: (blèjèd)
krama/ngoko

  1. diuculi sandhangane (diwudani);
  2. ent dijupuki barang darbèke kabèh.








Kata kunci/keywords: arti diblèjèdi, makna diblèjèdi, definisi diblèjèdi, tegese diblèjèdi, tegesipun diblèjèdi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.