diblusukake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diblusukake
Lingga: (blusuk)

  1. diblêsêkake (dilêbokake) ing êndhut lsp;
  2. ent diloropake;
  3. dipayokake (tmr. dhuwit palsu, barang sing ala lsp).








Kata kunci/keywords: arti diblusukake, makna diblusukake, definisi diblusukake, tegese diblusukake, tegesipun diblusukake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.