dibundhêli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dibundhêli
Lingga: (bundhêl)

  1. sindhêtan kang dibundhêli;
  2. dilêbokake ing padoning kacu lsp. banjur disindhêt;
  3. ent dianggit sajroning ati, diantêpi (tmr. piwulang lsp);








Kata kunci/keywords: arti dibundhêli, makna dibundhêli, definisi dibundhêli, tegese dibundhêli, tegesipun dibundhêli
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.