dicumpêt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

dicumpêt
Lingga: ((cumpêt))
pc

  1. ditutup rapêt bangêt;
  2. disumpêt.








Kata kunci/keywords: arti dicumpêt, makna dicumpêt, definisi dicumpêt, tegese dicumpêt, tegesipun dicumpêt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.