didêmèk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

didêmèk Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦢꦼ ()ꦩꦺ ()ꦏ꧀ (k)
Lingga: (dêmèk)

  1. pc didumuk, digrayang, didêmak.









Kata kunci/keywords: arti didêmèk, makna didêmèk, definisi didêmèk, tegese didêmèk, tegesipun didêmèk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org