didadah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

didadah
Lingga: (dadah)
krama/ngoko

diginda ki

  1. dipijêti sarta diurut (tmr. bayi);
  2. pc diingêl-ingêl, dipilara, dikalahake nganti ora bisa sambat lsp;








Kata kunci/keywords: arti didadah, makna didadah, definisi didadah, tegese didadah, tegesipun didadah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org