didhupak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

didhupak Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦝꦸ (dhu) (pa)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (dhupak)
krama/ngoko

  1. dijêjak (lmr karo linggih utawa têturon).









Kata kunci/keywords: arti didhupak, makna didhupak, definisi didhupak, tegese didhupak, tegesipun didhupak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.