Menyang kontèn

didrèli

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

didrèli Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦢꦿꦺ (dré)ꦭ꧀ꦭꦶ (lli)
Lingga: (drèl)

  1. dikurmati sarana drèl;
  2. dibedhili.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti didrèli, makna didrèli, definisi didrèli, tegese didrèli, tegesipun didrèli

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.