Menyang kontèn

diedan-edanake

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diédan-édanaké Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺ () (da)ꦤ꧀ꦲꦺ (n hé) (da) (na)ꦏꦺ ()
Lingga: (édan)

  1. diunèkaké (dianggep) wong édan;








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diedan-edanake, makna diedan-edanake, definisi diedan-edanake, tegese diedan-edanake, tegesipun diedan-edanake

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.