Menyang kontèn

diendhangi

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diéndhangi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺ ()ꦤ꧀ꦝ (ndha)ꦔꦶ (ngi)
Lingga: (éndhang)

  1. êngg ditiliki, diklilingi


Kacocogna karo kéndhang.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diendhangi, makna diendhangi, definisi diendhangi, tegese diendhangi, tegesipun diendhangi

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.