Menyang kontèn

dieringi

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diéringi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺ ()ꦫꦶ (ri)ꦔꦶ (ngi)
Lingga: (éring)

  1. diwedèni


Kacocogna karo kèringan.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti dieringi, makna dieringi, definisi dieringi, tegese dieringi, tegesipun dieringi

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.