digêcêl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

digêcêl Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦒꦼ ()ꦕꦼ ()ꦭ꧀ (l)
Lingga: (gêcêl)
krama/ngoko

  1. dipijêti (ndadah) sarana kaênyêt-ênyêt ing gulu lan êndhase.









Kata kunci/keywords: arti digêcêl, makna digêcêl, definisi digêcêl, tegese digêcêl, tegesipun digêcêl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.