digêgabah

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

digegabah Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦒꦼ (ge^) (ga)ꦧꦃ (bah)
Lingga: (gabah)

  1. br digegasah, dipurih murih kendel.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti digêgabah, makna digêgabah, definisi digêgabah, tegese digêgabah, tegesipun digêgabah

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.